Koppla av en stund...

Njut av solnedgången

Camping

Stegeborgsgårdens Camping är en trestjärnig camping ansluten SCR. Vi har 60 stora platser, varav de flesta har eluttag med jordfelsbrytare. “Campingen är en lagom stor camping” (hämtat från utvärdering 2013). I nära anslutning till campingen ligger vår barnvänliga badstrand. Inom området finns en lekplats med rutschkana, sandlåda och gungor, en fotbollsplan och vid badplatsen finns det en beachvolleyplan. Nära campingen har vi en hinderbana som passar alla åldrar samt flera vandringsstigar.
Vår camping är mycket lämplig som familjecamping.

Hälften av campingtomterna hyrs ut säsongsvis. Många av våra campare återkommer år efter år och flera har bott och haft sitt egna sommarparadis hos oss i över tjugo år. Just nu har vi ett fåtal lediga säsongsplatser.

Vill Du bli säsongscampare hos oss? Skicka en intresseanmälan till info@stegeborgsgarden.se

Genom anslutningen till SCR, Sveriges Camping- och Stugföretagares Riksorganisation, använder vi oss av Camping Key Europe, som  är ett europeiskt samarbete och ett kundkort för dig som bor på en campingplats. Kortet är laddat med erbjudanden och du behöver det för att bo på en SCR-ansluten campingplats. Några av fördelarna med kortet är att det ger en snabbare incheckning, fler än 60 olika rabatter och erbjudanden, olycksfallsförsäkring under vistelsen, kredit under din boendevistelse på campingen samt SCR:s katalog Svensk Camping i brevlådan varje år. Kortet löses årsvis och gäller på anslutna campingplatser i Sverige, Danmark, Finland, Norge, Tyskland och Holland.

På gården finns två campingstugor, Solebo och Ekebo, med sex bäddar i varje. De inrymmer två rum vardera och har matlagningsmöjlighet med varmt och kallt vatten. I stugorna finns ingen toalett och dusch utan vi hänvisar till campingens serviceutrymmen. Utanför stugorna finns varsin stor veranda med utemöbler. I campingstugorna får även katten och hunden bo.

 

Bokningsförfrågan

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

X