Koppla av en stund...

Njut av solnedgången

Camping

Stegeborgsgårdens Camping är en välkomnande camping med rymliga platser. Vi har öppet från första maj till slutet av september. Vi har 60 stora platser, varav de flesta har eluttag med jordfelsbrytare. I nära anslutning till campingen ligger vår barnvänliga och tillgänglighetsanpassade badstrand. Inom området finns en lekplats med rutschkana, sandlåda och gungor, en fotbollsplan och vid badplatsen finns det en beachvolleyplan. Nära campingen har vi en hinderbana som passar alla åldrar samt flera vandringsstigar.

Hälften av campingtomterna hyrs ut säsongsvis. Många av våra campare återkommer år efter år och flera har bott och haft sitt egna sommarparadis hos oss i över tjugo år. Just nu har vi ett fåtal lediga säsongsplatser.

Vill Du bli säsongscampare hos oss? Skicka en intresseanmälan till info@stegeborgsgarden.se

 

På gården finns två campingstugor, Solebo och Ekebo, med sex bäddar i varje. De inrymmer två rum vardera och har matlagningsmöjlighet med varmt och kallt vatten. I stugorna finns ingen toalett och dusch utan vi hänvisar till campingens serviceutrymmen. Utanför stugorna finns varsin stor veranda med utemöbler. I campingstugorna får även katten och hunden bo.

 

Bokningsförfrågan

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din epost (obligatorisk)

    Ämne

    Ditt meddelande

    X