Koppla av en stund...

Njut av solnedgången

QL-lägret 2019

QL-lägret 2019: Tidsportalen!

Alla platser på lägret är tillsatta och anmälan är stängd. Det går fortfarande att anmäla sig till ledarskolan, länk finns längre ner.

Forskarna har gjort ett genombrott! Det är möjligt att resa i tiden!
Ny teknologi har gjort det möjligt att skapa en tidsportal som under bråkdelen av en sekund kan ta mänsklig materia från en plats till en annan, från en tidsålder till en annan. QL-lägret har valts ut som testpiloter och tidsportalen hoppas stå klar på Stegeborgsgården för att testköras den 25-28 juni. Denna historiska händelse vill ingen missa!

Förutom att ta del av tidsexperimentet kommer mycket annat kul att hända under nämnda dagar. Lägerdeltagarna kommer att få uppleva lek och bad, sång, skapande och bibelberättelser.

Du kommer att få välja en grupp efter intresse som man träffas i varje dag under lägret. Intressegrupperna är: konst, bakning, friluft, sport och lek samt sång och musik. Du kommer också att få dela rum med någon/några lägerkompisar och maten äter vi i matsalen på Stegeborgsgården.

Lägerkostnaden är 1200kr för deltagare och 850kr för ledarskola. En del församlingar ger lägerbidrag, hör efter där du bor. Det finns också möjlighet att söka lägerbidrag från Majblomman eller UngVikt

Lägret är för dig som gått ut skolår 1-6. Det finns en ledarskola för skolår 7 och uppåt.

Ledarna ser fram emot ett fantastiskt QL-läger!

ANMÄLAN HAR STÄNGT

Kontakta anna-sara.claesson@svenskakyrkan.se om ni har frågor.

X