Koppla av en stund...

Njut av solnedgången

Äta

                            

Restaurang

På Stegeborgsgården serverar vi mat, smörgåsar och fikabröd i vår restaurang och café. Många av rätterna tillreds av lokalproducerade råvaror från någon av lokala samarbetspartners. En av våra mest uppskattade klassiker är vår välkända Raggmunk, för övrigt Östergötlands landskapsrätt, som serveras med stekt fläsk och lingonsylt. Ofta har vi även stekt spätta eller varmröktlax från Kallsöfiskarn som vi serverar med färskpotatis och kall örtsås.

 

Café och kiosk

I kiosken serverar vi glass i olika former, dricka och kaffe. Kulglassen kommer från Sänkdalens gård på Vikbolandet. En favorit för många är att köpa sig en kopp kaffe, en god glass och kanske något att läsa för att sedan sätta sig under päronträdet i vår trädgård och njuta av livet en stund.

För den som vill njuta vår goda mat på annan plats erbjuder vi även catering. Oftast serverar vi då festbufféer som vi levererar till den valda festlokalen. Vår köksmästare utformar en meny för varje unikt tillfälle som passar just dina önskemål.

Restaurangen och kiosken är öppna varje dag från och med midsommarafton under sommarsäsongen. Under resten av året serverar vi förbokade grupper.

X