Koppla av en stund...

Om gården

Stegeborgsgården ligger naturskönt mellan två berg på Vikbolandets södra strand med utsikt över Stegeborgs slottsruin mitt i Slätbaken, inseglingsleden till vackra Göta Kanal.

På Stegeborgsgården finns familjevänlig camping med 60 platser och några havsnära ställplatser, lägergård med upp till 90 bäddar, vandrarhem med olika boendekategorier, restaurang med café – känt för sin goda och rikliga mat, kyrka, kiosk och reception, badstrand, lekpark, boulebana, vandringsleder, bergsklättringsleder mm.

Under sommaren erbjuder vi ett brett program bestående av sång och musikkvällar, aftonböner, kulturkvällar, skapardag,  tipspromenader, gudstjänster, familjedagar och Bibelhelg. Midsommarafton är vår största programaktivitet under sommaren, då de traditionella danserna kring midsommarstången kompletteras med konsert och mässa i Arken.

Stegeborgsgården ägs och drivs av Föreningen Stegeborgsgården. En ideell förening, bestående av både enskilda medlemmar och medlemsföreningar och har som ”ändamål att äga, driva och utveckla Stegeborgsgården så att den blir en mötesplats mellan människor och Jesus Kristus och människor emellan.” (§1 i Föreningen Stegeborgsgårdens stadgar, 2003)

Stegeborgsgården är ansluten till EFS, en del av Svenska Kyrkan och vilar på den kristna trons värdegrund. Samt har en drogfri och alkoholrestriktiv policy.

Där Norrkrog är utsatt på kartan, där ligger Stegeborgsgården. Mer information om hur du hittar hit finner du på sidan Kontakt.

X