Välj ditt språk

Stegeborgsgårdens Camping är en välkomnande camping med allt från rymliga platser med el, praktiska ställplatser utan el men med havsutsikt och lättillgängliga tältplatser nära servicehus och duschar. Campingen har öppet från första maj till slutet av september (våra ställplatser är tillgängliga hela året med bokning via sms och betalning via swish). Vi har 60 stora platser, varav de flesta har eluttag med jordfelsbrytare, samt ställplatser utan el.

Mer info

Mer info

I nära anslutning till campingen ligger vår barnvänliga och tillgänglighetsanpassade badstrand. Inom området finns en lekplats med rutschkana, sandlåda och gungor, en fotbollsplan, boulebana och vid badplatsen finns det en beachvolleyplan. Nära campingen har vi en hinderbana som passar alla åldrar samt flera vandringsstigar.

Nästan hälften av campingtomterna hyrs ut säsongsvis. Många av våra campare återkommer år efter år och flera har bott och haft sitt egna sommarparadis hos oss i över tjugo år. Just nu har vi ett fåtal lediga säsongsplatser. Våra platser är stora i en vacker miljö vid bergets fot, nära Slätbaken. Vill Du bli säsongscampare hos oss? Skicka en intresseanmälan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

På gården finns även två campingstugor, Solebo och Ekebo, med sex bäddar i varje.

Solebo och Ekebo

Solebo och Ekebo, campingstugor

Campingstugorna har vardera två rum. I ett rum finns två våningssängar och i det andra en bäddsoffa samt köksdel.  Täcken och kuddar finns och lakan och handdukar kan hyras. I köksdelen finns köksutrustning (två kokplattor, kyl med frysfack, kaffekokare samt vattenkokare) för sex personer samt varmt och kallt vatten. Varje stuga har en egen stor uteplats. Toalett och dusch finns i servicebyggnad. I campingstugorna får även husdjur bo.

Priser

Campingpriser

Camping per dygn inkl. el 280-355:-
Camping per dygn utan el 230-305:-

Campingstugor Solebo/Ekebo

Sex bäddar
720:-/dygn
4340:-/vecka

Ställplats utan el

185:-
Bokas på plats via sms och betalas med swish.
Tillgänglig hela året!

Vår prisstrategi >